Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță SCENARIUL NEGRU pentru PSD: Atuul lui Klaus Iohannis

iohannis dragnea machiavelli.ro

Traian Băsescu anunță cel mai negru scenariu pentru PSD! Social-democrații nu au nicio șansă să pună premier, decât dacă obțin 51% la alegerile parlamentare, spune fostul președinte. Motivul: niciun parlamentar ales pe 11 decembrie nu va pica de două ori premierul propus de Klaus Iohannis din cauză că nu ar vrea să înceapă iar o campanie pentru alegeri anticipate.

Băsescu spune că atuul lui Klaus Iohannis e tocmai neputința unui partid de a obține, de unul singur, procentele necesare pentru a da premierul.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

”Pe Liviu Dragnea nu îl cred atât de lipsit de inteligență încât să se propună premier. Atâta timp cât nu există un partid care să aibă 51%, președintele se poate mișca. Președintele României este jucător. Da, este!In locul lui Iohannis si eu as face la fel, atat timp cat nu exista un partid care sa aiba 51%, presedintele are libertate de miscare. Cheia este ca dupa alegeri nimeni nu va face ca guvernul sa cada de doua ori, nimeni nu mai vrea sa mai intre intr-o campanie. Este o dorinta legitima a oricarui presedinte sa se inteleaga cu guvernul. Cand presedintele si premierul nu formeaza un tandem este foarte rau. Altfel, ori presedintele se autoizoleaza ori intra intr-o disputa continua cu guvernul. Altfel, ori președintele se izolează, altfel intră într-o dispută sterilă cu Guvernul. Pentru România ar fi bine să nu se întâmple astfel.

Cioloș are o imagine falsă, dar bună.Cioloș aduce servicii PNL, care e în criză de lideri, are capacitate de tracțiune.”, a declarată Băsescu.

Liderul PMP a comentat și declrațiile lui Iohannis care, la clubul Colectiv, a spus că politicienii ”care nu au înțeles acest mesaj, încet, dar sigur, vor fi măturați de pe scena publică”.

”A intrat într-un scenariu care nu e al președintelui. Clasa politică nu poate fi măturată decât de către electorat, nu de președinte. Pana la urma ar putea sa reactioneze justitia. Cred ca acest maturat e o formulare nefericita, unii o citesc ca pe o amenintare. E un scenariu de discreditare totală a tot ce s-a făcut înainte. Vedem că ambasadorul SUA spune că trebuie măturată clasa politică. I-aș recomanda să nu ne spună ce știm și noi, că DNA lucrează. Să vorbească despre abuzurile ce se întâmplă din 2015 încoace, asta mă revoltă pe mine.”, a spus Traian Băsescu la România TV, la emisiunea realizată de Andreea Crețulescu.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.