Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ATAC DUR la Liviu Dragnea: El face un lucru de tip Stat Islamic

facebook.com/PresedinteleTraianBasescu
Băsescu tren

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”X-Press”, de la B1TV, că PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an.

E Furtună în Parlament: Găină și Cocoș vor vota viitoarele legi pentru români

Întrebat dacă în frunte cu Liviu Dragnea există vreo șansă ca partidul să se reformeze sau va fi același PSD ca pe vremea lui Victor Ponta, fostul șef al statului a răspuns: „Va fi același PSD, cu aceleași apucături, cu o capacitate formidabilă de a distribui minciună. (...) Vă veți convinge că, cel puțin pe imagine, vor rezista circa un an. Pe urmă, vedem”.
Cred că Liviu Dragnea a ținut foarte mult să fie premier. De asta și-a și asumat și leadership-ul de imagine, pentru că el a fost vectorul principal de imagine în campanie, tocmai în speranța că acest lucru îl va avantaja să ajungă premier. Însă, în opinia mea, nu va putea să fie premier în acest mandat. În primul rând, din același motiv din care acum nu poate fi desemnat de președinte. Acest motiv se va menține de-a lungul celor patru ani de mandat, deci nu se schimbă paramentri juridici.

În al doilea rând, el face un lucru de tip Stat Islamic, adică punem un guvern, dar eu, ayatollahul, stau la partid în Kiseleff cu o echipă de ayatollahi și ținem sub control guvernul. Deci, pe omul ăsta l-a dus mintea să ofere public soluția specifică statelor islamice. Cred că s-a inspirat de la Iran”, a mai declarat Traian Băsescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.