Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac neașteptat la un fost locotenent: să nu fie autodenunț

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu nu-și menajează foștii locotenenți, iar acum i-a venit rândul lui Gheorhe Flutur, un apropiat al lui Băsescu în vremea PDL-ului. Băsescu i-a transmis acestuia că știe cum au venit banii de investiții la Suceava, dar n-ar vrea să facă un autodenunț.

”Mai (am-n.r.) un mic atac, unul mic la Flutur, care se împăunează cu realizările din judeţul Suceava. Eu aş vrea să-i spun că ştiu bine cât sprijin a primit, nu spun de la cine, să nu fie autodenunţ, şi pentru reabilitarea mănăstirilor, fie că vorbim despre Suceviţa, Moldoviţa, de Dragomirna, şi pentru reabilitarea Cetăţii Sucevei şi de la Ministerul Transporturilor, deci nu numai de la Ministerul Dezvoltării, pentru modernizarea drumurilor din judeţul Suceava”, a spus Băsescu. 

În opinia lui Băsescu, ''meritul'' lui Flutur a fost că a avut un guvern care l-a sprijinit. 

''Deci să o lase puţin mai uşor, pentru că am pus umărul foarte mulţi ca să se facă ceva în judeţul Suceava în timpul Guvernului Emil Boc. Şi n-aş vrea să-i invit pe miniştrii din acea vreme să treacă pe aici să se ducă fiecare în dreptul obiectivelor pe care le-au finanţat. Meritul lui Flutur a fost că a avut un guvern şi susţinere pentru judeţul Suceava cât nu au avut multe judeţe'', a spus Băsescu. 

Gheorghe Flutur este primul pe lista PNL de consilieri judeţeni şi susţinut de partid pentru un mandat la şefia administraţiei judeţene Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.