Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ATAC VOALAT la Liviu Dragnea: 'Ce bine este să creşti porci, măi Drag(ă)...'

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

După schimbul de replici de miercuri din Parlament între Traian Băsescu și Liviu Dragnea pe tema presupusei ferme de porci, fostul președinte Traian Băsescu iese din nou la rampă. Într-o postare pe Facebook, fostul președinte afirmă că ministrul Agriculturii a mers personal să-l felicite pe Dragnea Jr. pentru achiziția făcută, în valoare de "500 de lei",  și, mai mult de atât, a dat o lege cu dedicație în favoarea crescătorilor de porci.

Reacția Cameliei Bogdan, după ce CSM a decis suspendarea sa din funcție

În acest context, Băsescu amintește că și fiica lui a cumpărat un teren la Nana și sugerează că ar fi bine ca Petre Daea să o felicite și pe Ioana.

„Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, se duce să-l felicite pe fiul lui Dragnea pentru că a cumpărat de la Tel Drum o fermă de porci, printr-o mărire de capital de 500 lei, şi pentru că, acum, la propunerea tatălui, crescătorii de porci vor primi subvenţii consistente.

Foarte bine, domnule Ministru Petre Daea, dar nu vrei să mergi şi la fiica mea s-o feliciţi că a cumpărat teren la Nana cu un credit de peste un milion de euro şi o dobândă importantă? Sau aici mergem pe comisii de anchetă şi sechestru pe teren pentru că nu l-a cumpărat cu 500 lei...ca hoţii?”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.