Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu bate în retragere: N-am vrut să o atac pe Kovesi

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a postat, pe pagina personală de Facebook, un filmuleț în care are o discuție încinsă cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. După ce toată presa a preluat materialul video și l-a catalogat un atac la Kovesi, Băsescu dă înapoi și explică ce a vrut de fapt să spună.

” Nu a fost un atac la Kovesi. Am vrut să-mi apăr mandatul. Mi s-a pus în cârcă nerezolvare acestui dosar. Și am făcut repetat cereri ca el să se rezolve. Asta i-am și cerut atunci lui Kovesi. De altfel, o să public și ce i-am cerut lui Tiberiu Nițu la numire, să rezolve acest dosar. Deci nu are legătură cu Kovesi.”, i-a declarat Traian Băsescu, jurnalistului Cătălin Striblea.

Striblea susține că Traian Băsescu i-a explicat că blocarea dosarelor Mineriadei și cel al Revoluției din 1989 ține de trecutul personal al procurorilor.

”Rămâne însă pentru mine o necunoscută de ce acest dosar a fost blocat ani de zile. Traian Băsescu mi-a spus aseară că e o chestiune care ține strict de procurori, de background-ul lor profesional și uman”, mai scrie Striblea, pe blogul personal.

Citește și: VIDEO - Traian Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Laurei Codruța Kovesi/UPDATE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.