Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu confirmă acuzațiile lui Ghiță și plusează: Coldea e implicat

basescu kovesi

Fostul preşedinte, Traian Băsescu intervine în scandalul momentului cu dezvăluiri care vor cutremura România. Actualul preşedinte al PMP spune că fostul premier, Victor Ponta şi Laura Codruţa Kovesi sunt fraţi în falsificare şi devoalează ceea ce s-a întâmplat când cei doi au fost acuzaţi de plagiat. În urmă cu câteva zeci de minute, deputatul Sebastian Ghiţă a mers la DNA pentru a face un denunţ în acest caz.

Detalii aici: Sebastian Ghiță ARUNCĂ ROMÂNIA în AER: Am decis să fac un AUTODENUNȚ, vizată e KOVESI

"Nu ştiu ce ar trebui să spună şefa DNA. Trebuie să spună cei implicaţi acolo. Cei implicaţi în falsul doamnei Kovesi sunt domnul Ghiţă, Mihnea Costoiu cu largul concurs al premierului de atunci, Victor Ponta. Raportul cu privire la neplagiatul doamnei Kovesi a fost falsificat. Presiune extraordinară pentru falsificarea acelui raport a făcut generalul Florian Coldea. Mihnea Costoiu e un om din celebra academie a ştiinţelor securităţii naţionale. Ponta era implicat că şi el avea un plagiat. Raportul favorabil pentru el a fost realizat în aceeaşi manieră. Niciunul care a participat la această falsificare nu avea legături cu mine.

Citeşte şi: Se anunță 'SFÂRȘITUL' erei Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA: 'Va fi detronată'

Atunci am început să aflu. În 2014, după ce am nominalizat-o. Şeful pe linie ierarhică era procurorul General şi nu îl iert. Aveam informaţii frânte. Eu am declanşat povestea cu plagiatul lui Ponta. S-au făcut fraţi. Coldea şi Kovesi au muşamalizat propriile lor plagiate. Am văzut dezvăluirile din presă, dar la ce mi-a folosit. Ponta şi Kovesi au fost fraţi în falsificare. Pe acelaşi tertip cum a fost acoperit plagiatul lui Kovesi, a fost acoperit şi cel al lui Ponta. Aveau o aventură comună, falsificarea raportului cu privire la doctorat. ", a tunat Băsescu la RTV.

Citeşte şi: Klaus Iohannis ia poziţie după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu: Ce a anunţat şeful statului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.