Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu declanşează un nou CUTREMUR: Liderii PSD, 'la braţ' cu şefii instituţiilor de forţă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu la Parchetul General

Fostul preşedinte, Traian Băsescu declanşează un nou cutremur în politica românească. În direct la România TV, actualul senator a făcut o nouă serie de dezvăluiri incendiare cu Liviu Dragnea, Victor Ponta, Florian Coldea şi George Maior în prim plan.

Citeşte şi: Traian Băsescu implicat într-un SCANDAL imens la România TV: S-a certat cu un jurnalist

"Domnul Maior, Coldea, Dragnea, Ponta jucau tenis la Dinu Pescariu acompaniaţi de Gabriel Oprea. Dinu Pescariu e liber şi cu banii luaţi şi pot juca tenis fără probleme acolo.", a tunat Băsescu, enervat de acţiunile celor de la DNA.

"De unde să ştiu eu ce fac procurorii? Lucrurile astea sunt greu de depistat la vreme. Au răbufnit ca o zgură al sistemului procurorilor. Acest sistem SRI-procurori de înscenări de dosare nu putea funcţiona fără doamna Stanciu şi ICCJ, acolo unde merg oamenii politici. Nu a fost binom, ci trinom. Aveau grijă când îl cheamă pe om la arestare să fie la un anume complet care ştia că dă arestare. Nu voi conteni să spun despre crima şi tortura practicată de sistemul judiciar în cazul şefei ANRP. Ce vină avea pruncul ăla că un copil în luna a doua trăieşte. Cum a putut să trimită în temniţă un nevinovat de 8 luni. E un lucru inamovibil.", crede Băsescu.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, ATACATĂ din interior: 'Decizia CCR e foarte clară'

Băsescu şi-a continuat războiul cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi pe care o vrea plecată din funcţia de procuror şef cât mai repede. "În momentul când un înalt demnitar încalcă Constituţia nu mai poate rămâne în funcţie, altfel se creează un precedent. Parchetul general a încălcat grav separaţia puterilor în stat. Dacă această acţiune rămâne nesancţionată, mâine va face premierul o încălcare gravă. Dacă la Kovesi şi Augustin Lazăr fac, de ce să nu facă şi premierul sau un ministru. Dacă îl revocam atunci pe Coldea, era şi astăzi victima lui Traian Băsescu. Aşa, dacă nu l-am dat afară, e doar victima propriilor lui greşeli.", a încheiat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.