Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu DETONEAZĂ clasa politică şi serviciile: Legături ascunse între lideri PSD şi servicii

basescu parlament

Fostul preşedinte, Traian Băsescu detonează clasa politică, serviciile şi structurile de forţă. Actualul senator devoalează întâlnirile secrete dintre liderii PSD Liviu Dragnea, Victor Ponta sau Ilie Sârbu cu cei din servicii şi din DNA. Băsescu spune că social democraţii se întâlneau la fotbal-tenis cu George Maior sau Florian Coldea, foştii lideri din SRI. De la aceste întâlniri nu lipsea nici Laura Codruţa Kovesi.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, DEVOALATĂ în direct: Ce dezvăluiri a făcut Traian Băsescu

"Acolo se întâlnea Stanciu cu SRI. Judecătorul Şelaru, unul dintre cei care putea să dea mandate pe siguranţă naţională. Ce foc lua doamna Stanciu şi cu Codruţa. Cum e posibil ca un deputat să fie cu procurorul şef DNA. Voi vă pupaţi pe gură cu Ponta, cu Sebastian Ghiţă, Ilie Sârbu. De la mine era Vasile Blaga. Acolo se discutau dosare şi alte întâmplări. Vezi cine urmează. Nu ştiu de ce stăteau bot în bot Dragnea, Ponta, Ilie Sârbu Ghiţă cu Maior, Kovesi şi Coldea.

Citeşte şi: Victor Ponta: Mi-am dat demisia din PSD, i-am dat-o lui Liviu Dragnea

Atacurile lui Băsescu nu s-au oprot aici. În direct la România TV, Băsescu a confirmat mai multe dezvăluiri din presă. "Ei băteau mingea din 2010 cu Coldea şi mai dădeau din cap afirmativ că aşa le-a trebuit. Trebuie împrospătat sângele puterii. Toţi cei din acea listă sunt la Academia Ştiinţelor Securităţii Naţionale. Ăsta e sistemul. Cel mai tare mă enervează fetele mari.", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, DEZLĂNŢUIT la adresa lui Kovesi şi Lazăr: 'Au făcut un ABUZ. Să plece amândoi'

Nici fostul premier, Victor Ponta nu a scăpat de dezvăluirile lui Băsescu. "Pontulică spunea că îl arestează Băsescu şi stătea bot în bot cu Coldea. Aşa şi Dragnea şi Ilie Sârbu.", a spus Băsescu.

Actualul senator spune că Elena Udrea a fost o singură dată la astfel de întâlniri, apoi nu a mai fot invitată. Mai mult, Băsescu se jură că el nu a fost niciodată un apropiat al acestora. "Elena Udrea a fost o singură dată invitată la ziua lui Maior şi pe urmă nu au mai invitat-o. Şi pe mine m-a invitat, dar nu m-am dus. Eu nu mă trag de brăcinari cu subordonaţii. Ăsta e spiritul comandantului.", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.