Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, devoalări din interiorul CSAT: 'Nu există nicio hotărâre'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu semn deget depunere juramant moldova

Fostul preşedinte, Traian Băsescu face devoalări din interiorul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Actualul senator a făcut o serie de precizări cu privire la o decizie a CSAT privind corupția. Fostul șef al statului a spus că ni există vreo hotărâre a CSAT care să menționeze faptul că procurorul lucrează împreună cu ofițerul SRI.

Citește și: Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

”Nu există nicio hotărâre CSAT în care să se spună că procurorul lucrează împreună cu ofițerul SRI. În 2005, este binecunoscut că am avut ca obiectiv lupta anticorupție, am constatat că nu comunicau instituțiile între ele. La ce folosea miniștrilor, guvernului sau mie că primeam informații de la o structură de informații sau alta că se produc fraude economice nu știu unde, în țara? Nu folosea la nimic, că nu noi rezolvam problema.

Citeşte şi: Klaus Iohannis îl AVERTIZEAZĂ pe Igor Dodon: 'Să acţioneze conform atribuţiilor sale'

Atunci am stabilit să se creeze niște condiții de schimbare a informațiilor între instituții. Și să se întâlnească și procurori, și ofițerul de poliție care avea informații, și cei de la SRI. Nu a fost vorba de lucrat dosare împreună așa cum se interpretează. Scopul era schimbul de informații. Este greșită interpretarea că se lucrau dosarele, că punea fiecare în dosar ce-i dădea prin cap. Niciodată nu a hotărât CSAT să fie echipe mixte pentru dosare. Este o realitate. Eu nu am nicio problemă să fie desecretizate, mai ales că ele au fost povestite și au fost povestite prost”, a declarat Traian Băsescu pe B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.