Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu devoalează ce PLAN SECRET ar avea procurorul general: 'Face jocuri'

www.luju.ro
basescu kovesi

Scandalul alegerilor prezidenţiale din 2009 trece la un alt nivel. Parchetul general a anunţat că deschide dosar penal in rem după dezvăluirile din presă, iar cei de la PSD au ieşit la atac. Contestatarii lui Augustin Lazăr spun că procurorul general vrea să blocheze ancheta parlamentară şi să o protejeze pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, cea care s-ar fi aflat acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor. Fostul preşedinte, Traian Băsescu anunţă că Lazăr face şi el mai multe jocuri şi îl atacă dur pe procurorul general.

Citeşte şi: Parchetul General a deschis dosar în cazul morții unei jurnaliste PRO TV

"Momentul e nepotrivit. Se pare că Parchetul general face nişte jocuri. E clar că a fost blocată comisia parlamentară. Aduceţi-vă aminte că în prima zi când s-a făcut public că au fost la Oprea acasă am cerut să intervină Parchetul. Nu s-a întâmpat nimic. Abia azi. E clar că e un joc. Eu sper să se confirme că mi se furaseră mie 3000 de voturi. Să se afle şi câte voturi din cele valabile mi s-au furat mie.", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Rusia e acuzată că A ATACAT Danemarca, Moscova infirmă

Fostul preşedinte nu s-a oprit aici. Băsescu e convins că toţi cei implicaţi în acea întâlnire trebuie chemaţi la parchet. "Nu ştiu dacă va fi chemată Kovesi. De bună seamă cei de la Oprea din casă trebuie să fie chemaţi să spună de ce erau acolo într-o perioadă critică. Ei trebuiau să fie la post, conectaţi la realităţi. Nu la Oprea, la cină. Eu am fost obişnuit să fiu chemat la anchete. Nu ştiu dacă se mai face comisie parlamentară. Întrebaţi-l pe Liviu Dragnea, Ce să caut eu în acea comisie parlamentară? Eu am treburi importante.", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.