Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, dezvăluire inedită despre Elena Udrea

basescu udrea

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o ieșire publică, în contextul în care, luni, este așteptat verdictul în cazul Elenei Udrea, în dosarul ”Gala Bute”.

Traian Băsescu a arătat o bună cunoaștere a dosarului și a explicat că dosarul acesta al Elenei Udrea are ”un puternic substrat politic”, pentru că nu există dovezi împotriva ei. Băsescu a explicat că Elena Udrea nici măcar nu se afla în Ministerul Turismului, în momentul în care procurorii acuză că ar fi primit banii.

”A doua zi, Elena Udrea trebuia să plece în Japonia, la o întâlnire pe zona de turism. Doamna Udrea nu se afla în minister în ziua respectivă. S-au căutat dovezi și nu s-a găsit nici măcar o singură hârtie, pentru că un ministru are un vraf de documente zilnic care trebuie semnate și nu au găsit nimic”, a spus Băsescu.

Fostul președinte a dezvăluit chiar un detaliu inedit din viața Elenei Udrea.

”Curios lucru faptul că toți foștii colaboratori ai Elenei Udrea au devenit brusc foarte bogați, după ce n-au mai fost în minister, iar Elena Udrea a ajuns să stea în chirie, pe care i-o plătește o prietenă”, a dezvăluit Băsescu. Probabil că Elena Udrea nu are bani pentru că are sechestru pe conturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.