Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, dezvăluiri despre procesul fratelui său: Ce va decide instanţa

traian basescu miscarea populara

Fostul preşedinte, Traian Băsescu vine cu noi dezvăluiri din procesul fratelui său, Mircea Băsescu. Ce se va întâmpla la instanţă?

"Mă aştept la orice la sentinţa de mâine în cazul fratelui meu. Fratele meu nu a primit niciun ban. E o înscenare. Dacă se uită cineva în dosarul de la Olt vede altceva.", a spus Băsescu la RTV.

Citeşte şi: Victor Ponta a reacţionat după decizia CCR: Atacuri dure la Ministerul Justiţiei

Actualul şef al PMP a continuat seria atacurilor la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Florin Coldea. "Doamna Kovesi minte. A fost o presiune nepermisă din partea DNA şi a diviziilor din presă asupra celor de la CCR. Ce şi-a permis să facă doamna Kovesi, să dezinformeze populaţia, aşa a vrut să mascheze incompetenţa din DNA. Doamnei Kovesi i-a plăcut să uite că avem o Constituţie. Nu se pierde niciun dosar, dar cu o singură condiţie: Să spună ce lege a încălcat un funcţionar public. Dacă doamna Kovesi spune că sute de dosare au fost măsluite, are o problemă. Bătălia mea este să nu fie politizată justiţia. În 2015 a existat un festival care nu ştiu cui a folosit. Cine se amăgeşte cu marele nivel de încredere al DNA, greşeşte. Nişte bugetari ai României, Kovesi şi Coldea şi-au spus că ei sunt Dumnezeii României după ce a plecat jupânul de la Cotroceni. E o pasiune. Câte scalpuri de politicieni îţi pui la brâu. Avem impresia că în DNA şi SRI sunt elitele patriei, dar unii dintre ei sunt vai de mama lor. Au fost profesori de sport şi apoi s-au făcut procurori. ", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Cristian Bodea face dezvăluiri după ce a fost exclus din PNL: Gorghiu şi Blaga sunt pe listă

Fostul preşedinte l-a atacat dur şi pe ambasadorul SUA, Hans Klemm. "Domnul ambasador al SUA să nu se mai bage în toate. Să nu îşi mai aroge drepturi de a se băga în deciziile politice ale României. Dacă va încerca să facă în România ce nu a făcut în alte state pe unde a mai fost, eu îi spun că nu funcţionează.", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.