Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, după ieșirea lui Klaus Iohannis: 'Face aceeași GREȘEALĂ pe care am făcut-o eu 10 ani!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu Klaus Iohannis Băsescu consultări Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a decis să ofere o serie de declarații publice, după ultimele evenimente din spațiu public politic. Iohannis a abordat schimburile de replici dintre DNA, Inspecția Judiciară, Ministerul Public, CSM și ministrul Justiției, Tudorel Toader, și a fost de partea procurorilor. Traian Băsescu, după 10 ani de mandat prezidențial, consideră că ieșirea urmașului său la Cotroceni e total greșită!

”Este greșit! Face aceeași greșeală pe care am făcut-o eu 10 ani! Să apăr, fără rezerve, justiția, în ansamblul ei, și DNA, în mod deosebit. În justiție nu e doar un ”Portocală” (n.r. porecla procurorului Mircea Negulescu, fost la DNA Ploiești), ci livezi de ”Portocală”. După 10 ani în care acest mesaj a intrat în conștiința justiției că nimeni nu se atinge de ea, nu poți să mergi în continuare cu același mesaj. Mesajul anti-corupției a mers 10 ani, credeți că merge încă 10 ani? O să ajungă și copiii nenăscuți că suntem cei mai corupți. Sunt destule probleme în interiorul justiției. În CSM sunt două tabere, Inspecția Judiciară e în război cu DNA, inspector din IJ e amenințat de șefa DNA.

Primul lucru pe care trebuia să-l constate e că sunt probleme majore în justiție. Acestea pleacă de la setea de putere. Președinele trebuie să meargă la CSM. Nu are consilieri care să-l sfătuiască bine.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Citește și: Toți angajații sunt vizați! Cum se vor calcula salariile din 2018 și ce salarii ar putea să scadă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.