Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu e încolțit: A venit cu o scuză jenantă! A ameninţat-o pe Gabriela Firea

firea basescu

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, luni, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, unde a fost audiat în dosarul lui Traian Băsescu privind şantajarea Gabrielei Firea, că afirmaţia fostului preşedinte că a făcut o declaraţie politică este o scuză jenantă.

Citește și: DOLIU în PSD: Un lider și soția sa au murit în accident de mașină

El a mai spus că, alături de alţi colegi, a semnat denunţul Gabrielei Firea privindu-l pe fostul preşedinte.

"Din punctul meu de vedere reacţia lui Traian Băsescu era una de ameninţare directă. Am precizat că niciunul din ceilalţi membri ai comisiei nu am primit astfel de atenţionări, să se potolească, să stea în banca lui... Este o scuză jenantă pentru orice bărbat într-o asemenea situaţie. Nu era nicio declaraţie politică, nu era nicio declaraţie spontană, nu era nicio declaraţie întâmplătoare era o declaraţie pe care a şi întărit-o, a repetat-o, era o declaraţie de antenţionare directă să se potolească. Din ce punct de vedere era una logică, va trebui să se stabilească", a declarat Nicolae.

Senatorul PSD a mers luni la parchet pentru a răspunde întrebărilor procurorilor, după ce avocatul Gabrielei Firea a solicitat audierea acestuia în calitate de martor.

Tot luni a fost audiat, în acelaşi dosar, şi senatorul PSD Mihai Fifor, fost preşedinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost audiat, în 24 martie, în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.