Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face DEZVĂLUIRI despre Florian Coldea: Rolul CRUCIAL jucat de George Maior

basescu coldea

Florian Coldea a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis la cererea șefului SRI, Eduard Hellvig, după ce Sebastian Ghiță a dezvăluit că a petrecut vacanțe exotice cu fostul prim-adjunct al Serviciului.

Traian Băsescu, omul care l-a promovat pe Florian Coldea după recuperarea jurnaliștilor români în Irak, dezvăluie că a vrut chiar el să-l demită pe general, în 2014, după ce au apărut poze cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

”SRI mi-a prezentat un raport, l-am citit, dar nu l-am crezut. Am vrut să-l schimb pe Florian Coldea. Am avut o discuție cu șeful SRI, George Maior, care a zis că dacă-l schimb, lumea o să zică: ”uite, l-a schimbat pentru Elena Udrea pe eroul României!”. Și am zis: ”bine, să fie un lup mâncat de oaie!””, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

În toamna lui 2014, pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, fost procuror sef al DIICOT. Textul cee insotea acele imagini sustinea ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.