Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face noi DEZVĂLUIRI despre Florian Coldea: Ce rol joacă șeful de la SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu semn deget depunere juramant moldova

Traian Băsescu s-a referit la decizia CNATDCU de neplagiat la adresa lucrării de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. "E o decizie care ascunde un furt, chiar el şi intelectual. Dacă un şef al DNA a plagiat 4% el nu mai trebuie să fie şef al DNA.", a tunat şeful PMP care nu l-a uitat nici pe Florian Coldea, adjunctul SRI. "Creierul operaţiunii a fost Florian Coldea, iar măciuca a fost DNA-ul pentru toate aceste ţinte. Dosarul Elenei Udrea, acuzaţiile de acolo, o copilărie. Eu în nicio informare nu am văzut numele doamnei Udrea în ceea ce sesiza SRI.", a spus Băsescu.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT

Traian Băsescu şi Elena Udrea s-au dezlănţuit în direct la adresa şefei PNL, Alina Gorghiu. enervat de faptul că Gorghiu a spus că Traian Băsescu şi PMP nu vor intra în parlament, Băsescu s-a dezlănţuit.

"Doamna care a vorbit mai înainte cine e? Gorghiu? E politician? E atât de jos. Cum să îi dau eu replici acestei doamne. Am spus că exclud orice alianţă cu PSD. Doamna Gorghiu dacă nu vrea, o să păţească precum ca la locale. A pierdut 3 consilii judeţene.Vine din partidul care la alegerile din 2009 se gudura pe lângă Geoană. Dânsa se gudura pe lânga Geoană şi l-a susţinut în turul doi. Vine fiinţa asta diafană din partidul care în 2012 participai împreună cu Crin Antonescu şi cu Victor Ponta la suspendarea preşedintelui..", a tunat Băsescu la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Nici Elena Udrea nu s-a lăsat mai prejos. 'Gorghiu este ca o capră râioasă care ține coada pe sus. Ea a reușit să facă din PNL un partid care va lua doar 20 % la alegeri", a spus Udrea.

Citeşte şi: SCANDAL în 'familia' Stelei: Cosmin Olăroiu l-a dat în judecată pe vărul lui Gigi Becali

În final, Băsescu a glumit pe seama sondajelor de duminică seara, după închiderea urnelor. "Sper ca nu prezentaţi duminică sondaje de la scamadorul de Mirel Palada că ăla le face la comanda politica", a încheiat Băsescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.