Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu FACE PRAF întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Donald Trump: 'O PROSTIE expandată'

Klaus Iohannis explica

Mai e foarte puţin timp până când Klaus Iohannis şi Donald Trump se vor întâlni la Casa Albă. Acest eveniment nu e deloc pe placul fostului preşedinte, Traian Băsescu. Acesta s-a dezlănţuit în direct la România TV.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

"România îşi decide viitorul la ea acasă. Să umflăm cu întâlniri istorice... Nu e întâlnirea de la Malta sau Yalta. Ne-am hotărât soarta în 1918. Suntem membri ai UE şi NATO. E o prostie expandată public dincolo de orice limite. Opriţi-vă, dragi ziarişti", a spus Băsescu.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Actualul senator vede şi lucruri bune în această întâlnire, dar i-a dat lecţii în direct lui Klaus Iohannis. Băsescu a anunţat ce ar trebui să se discute la această întâlnire şi speră să nu se vorbească deloc despre lupta anticorupţie. " I se face onoarea unei declaraţii comune cu preşedintele Statelor Unite chiar dacă e o întâlnire de lucru. Aştept de la Donald Trump să vorbească de investiţii economice în România. Multe alte industrii pot beneficia de investiţiile americane. Trump îi poate îndemna credibil pe ameircani să investească în România. Mai aştept ceva despre Moldova. Extrem de important. Nu vorbim doar de securitate ci şi de perspectiva României de a se reîntregi. Eu am vorbit despre acest subiect şi cu Merkel, şi cu Obama, şi cu Medvedev.

Citeşte şi: UDMR intră la guvernare: Anunțul făcut de Liviu Dragnea

M-aş aştepta şi la un mesaj legat de lupta antiteroristă. În cele două mandate ale mele am avut relaţii tensionate cu Kremlinul, dar în lupta antiteroristă marile puteri trebuie să îşi dea mâna. Să nu mai aud de la un lider american întăriţi lupta anticorupţie. Sper că preşedintele Trump a citit decizia Curţii Supreme care a făcut pulbere decizia de abuz în serviciu a unui guvernator. Să nu se mai spună cu lupta anticorupţie. Am ajuns să devenim penibili cu această campanie anticorupţie", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.