Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, furibund la adresa tehnocraţilor: Ironia MAXIMĂ pentru Dacian Cioloş

basescu ciolos

Traian Băsescu îşi continuă războiul total, de la distanţă, cu Dacian Cioloş şi guvernul tehnocrat. Fostul preşedinte critică rectificarea bugetară a Executivului şi transmite un mesaj dur. Aduce aminte de fostul premier, Emil Boc, dar nici Călin Popescu Tăriceanu ne e deloc menajat.

Citeşte şi: Zi de doliu naţional în România: Programul complet al funerariilor regale

"Atenție! Nu veți mai găsi un alt Emil Boc. Lui Dacian Cioloș nu i-a fost prea greu să facă rectificarea bugetară. Socoteala este simplă, zero absorbție fonduri europene, zero proiecte aprobate pe programul de 300 miliarde al lui Juncker, zero proiecte de autostrăzi sau căi ferate modernizate, zero proiecte de regularizări de rîuri pentru a diminua riscul de inundații, zero programe de refacere a sistemului de irigații, zero programe masive de reîmpădurire şi multe alte zerouri în zone ale economiei care sunt esențiale pentru reducerea decalajelor de dezvoltare dintre România şi țările avansate ale Europei. Altfel spus, totul pentru consum, totul pentru voturi, totul pentru victorie…în alegeri.", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Marile puteri, întâlnire la cel mai înalt nivel: Se decide soarta zonelor de război

Şeful PMP nu s-a oprit aici. Băsescu i-a ironizat atât pe Dacian Cioloş, cât şi pe Călin Popescu Tăriceanu. "Povestea creșterii economice sustenabile, debitată de Doamna Ministru Dragu, nu poate păcăli pe nimeni. Pur şi simplu, tehnocrații nu au reușit să facă nimic mai mult pentru dezvoltarea ţării şi reducerea decalajelor faţă de țările bogate decât au făcut nevolnicii Tăriceanu şi Ponta, adică stimularea creșterii consumului în detrimentul dezvoltării țării.

Şi lui Cioloș, ca şi lui Tăriceanu, îi duduie economia în cap în an electoral. Şi Cioloș, ca şi Ponta/Tăriceanu, a preferat să utilizeze bugetul de stat ca pe o pușculiţă personală pentru voturi. Deosebirea este doar aceea că Cioloș, șlefuit prin cabinetele de la Bruxelles, i-a păcălit pe români mai cu ștaif.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu e foarte nervos: 'Nu pot să dorm. Nu sunt singurul'

Atenție la "supraîncălzirea" economiei, atenție la deficitul de cont curent, pentru că nu veți mai găsi printre politicieni un alt Boc Emil care să scoată țara și pe voi din necaz, sacrificându-și partidul şi pe el însuși.", a încheiat fostul preşedinte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.