Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu și-a bătut joc de ambasadorul SUA: 'E o ruşine'

hans klemm

Ambasadorul SUA din ţara noastră, Hans Klemm a fost atacat în mai multe rânduri. Traian Băsescu 'l-a torpilat' de această dată în direct, într-o ieşire fără precedent. Băsescu l-a făcut praf pe Klemm, dar a şi glumit pe seama numelui său.

Citeşte şi: Contre dure între Traian Băsescu şi Sebastian Ghiţă: Ce și-au strigat la România TV

"Ambasadorii îşi fac treaba. Îşi promovează firmele, le susţin. Fac presiuni pe decidenţii români. La noi e trafic de influenţă şi oamenii politici care susţin o firmă sunt arestaţi. Au fost guverne slugarnice care au vrut să îi lovească pe ai noştri şi să le facă loc la ai lor. Ambasadorul ŞLEM, sau cum îl cheamă, e o ruşine pentru Statele Unite în România. Bate câmpii despre statul de drept în timp ce Microsoft din România e cu mari şpăgi. EADS din Germania e curat lacrimă, dar ce au făcut în România? Procurorii noștri spun să trăiţi, am înţeles. Nu ne atingem de ei.", a tunat Băsescu la RTV, la emisiunea lui Lili Ruse.

Citeşte şi: OFICIAL Ăsta e divorţul anului în politică: 'Subiectul este epuizat' / VIDEO

Fostul preşedinte a ironizat-o şi pe Laura Codruţa Kovesi cea care a fost decorată, în trecut, de ambasada Suediei. "Interesul este supunerea României. Contează să îi distrugem pe români, dar să nu ne ducem până la capătul afacerii. Dacă americanii de la Microsoft au dat şpăgi de 60 de milioane, procurorii români încasează o decoraţie la o ambasadă şi se înclină acolo şi nu mai merg până la capăt atunci când fac dosare", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.