Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face o OFERTĂ PNL: 'Suntem gata să facem alianță'

ziuaveche.ro
basescu predoiu

Traian Băsescu i-a răspuns pentru prima dată lui Cătălin Predoiu, omul care a spus că e gata să facă alianţă chiar şi cu PMP în speranţa că PNL va câştiga Primăria Capitalei. Fostul şef al statului nu le spune nu liberalilor, dar îi şi avertizează.

Citeşte şi: Alina Mungiu Pippidi, ofensivă în faţa servicilor: 'Să îşi facă treaba lor constituţională'

"Orice discuție e posibil din a doua zi, după alegeri. După alegeri, porţile sunt deschise pentru colaborare. Dacă sunt două tururi, Turcescu ajunge în turul doi. Nu avem cui să dăm voturile. Cel mai valoros candidat din competiţia din Bucureşti e Robert Turcescu. Să vedem dacă va putea să materializeze atuurile lui. Prima şansă o are însă PSD-ul. Avem 4 ziarişti implicaţi în cursa pentru alegerile din Capitală. Mi se pare foarte bine. ", a spus Traian Băsescu pentru B1TV.

Citeşte şi: Cezar Preda, fost PDL, acum la PNL, atac la Klaus Iohannis: 'Dă o mână de ajutor PSD'

Actualul şef al PMP a vorbit şi despre scandalul dintre PNL şi PSD în privinţa schimbării legii pentru ca alegerile locale să aibă loc în două tururi. "Nu putem spune că alegerile dintr-un singur tur nu sunt democratice. Aşa e şi la preşedinţia Statelor Unite. În două tururi se negociază posturi importante, de viceprimar, director la ApaNova etc. Cert este că în momentul de faţă toată povestea e pe masa CCR. Nu văd o incapacitate a guvernului de a organiza şi turul doi asta dacă decide Curtea. Dacă vor fi două tururi, asta ar avantaja PNL şi partidele mici. Într-un singur tur, PSD are prima şansă.", a mai spus fostul şef al statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.