Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu 'îi rupe':Dezvăluiri despre Ponta, Năstase, Abraham, Voiculescu şi un avocat celebru

Traian Basescu audiat la ICCJ

Traian Băsescu face noi afirmaţii incendiare despre marii săi duşmani din politică şi nu numai. Fostul şef al statului a scos la iveală amănunte incendiare despre Victor Ponta, Adrian Năstase, Pavel Abraham sau Dan Voiculescu. Primul pe care l-a luat la ţintă a fost Voiculescu.

"Dan Voiculescu ştia foarte bine că mai devreme sau mai târziu va răspunde pentru banii furaţi de la Crescent, de la statul român. Bani cu care a fost ajutat şi de jurnalişti cunoscuţi care aveau firme. Cred că ei nu vor fi vreodată atinşi pentru că între timp au devenit turnători la diferite instituţii şi au dobândit statut de persoane protejate. Cât timp voi face politică voi fi ţinta unora, cum ar fi puşcăriaşul Roşca Stănescu, care sunt duşmanii mei fără să le fi făcut ceva. Pe dl. Bolcaş nu l-am vrut judecător la CCR, pe dl. Abraham l-am trecut în rezervă deşi voia să mai rămână în serviciu. Ei nu pot să uite lucrurile astea, dar pentru mine nu au nicio valoare. Eu ştiu că am prevenit intrarea unuia cu mentalitatea domnului Bolcaş la CCR şi am trecut în rezervă un general asupra căruia planau dubii.", a tunat Băsescu la RTV.

Citeşte şi: Un general american avertizează: Rusia poate DISTRUGE, oricând, SUA sau orice țară

Actualul preşedinte al PMP nu s-a oprit aici. Băsescu nu se teme de dosarele pe care le are.  "Nu mă tem de dosare, pentru că ştiu că nu am încălcat legea. De aici vine şi capacitatea mea de a mă bate. Dacă aş fi ştiut că am încălcat legea, mă opream. ", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Firea ia măsuri în cazul accidentului din Cișmigiu când un copac a căzut peste 6 oameni

Fostul şef al statului nu l-a uitat nici pe Victor Ponta. "Ponta vorbeşte gura fără el (când spune că Traian Băsescu a dorit ca Adrian Năstase să aibă dosar penal - n.r.). Eu am văzut dosarul lui Adrian Năstase, plecase de la o declaraţie a lui Sergiu Sechelariu şi a unei doamne de la inspectoratul de construcţii. E pornit de la un prieten de-al lui, nu de la mine. Mie nu are de unde să mi se tragă nimic pentru că nu am făcut compromisuri nici măcar cu prietenii. Nu sunt un om care să aibă prea mulţi prieteni. La mine în casă au intrat extrem de puţini oameni şi înainte, şi în timp ce eram preşedinte, şi după ce n-am mai fost preşedinte.", a mai spus Băsescu la RTV.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai importanți intelectuali români a încetat din viață

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.