Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl dă de gol pe Sorin Grindeanu: 'A luat un 'To Do' nescris, a fost atenţionat'

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Senatorul PMP, Traian Băsescu, susţine că premierul Sorin Grindeanu a primit, în urma întâlnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni, un "To Do (list) nescris" şi o atenţionare pe probleme de transparenţă.

Totodată, el a precizat că societatea nu mai are încredere în actualul Executiv şi că, în opinia sa, actuala majoritate ar putea să ia în calcul schimbarea lui Sorin Grindeanu din funcţie.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

"Apropo de acea celebră Ordonanţă 13, eu şi acum sunt convins că Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai are populaţia încredere în el. Aceeaşi majoritate să dea Guvernul, tot PSD, tot. Premierul (să fie schimbat - n.r.) pentru că el e eticheta proastă, care e şi la Bruxelles acuma. Eu ştiu ce înseamnă să te plimbi la Bruxelles după câte o dandana din asta. Întrebaţi-l pe Ponta, iei un 'To Do' scris sau nescris. Grindeanu a luat unul nescris. Nescris de data asta, că a fost dandanaua mai mică decât în 2012, dar în mod cert a fost atenţionat pe nişte chestiuni şi în primul rând pe problema transparenţei. Un 'To Do' nescris înseamnă, dar acum depinde şi de fineţea receptorului, dacă înţelege că i se transmite, că nu mai prezintă prea multă încredere, că atunci când îţi spune ţie ca şef de Guvern - în ţara ta trebuie să facă asta, asta, asta şi asta, este un semn profund de neîncredere în orice limbaj diplomatic", a declarat Traian Băsescu, joi seară, la România Tv.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că nu a primit un "To Do List" privind sistemul judiciar din România, în urma întâlnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni.

Întrebat dacă i s-a cerut vreo garanţie referitoare la sistemul judiciar şi la modificările care urmează să se facă în acest domeniu în ţară, premierul Grindeanu a replicat: "Adică, dacă am vreun 'To Do List?' Nu!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.