Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl îngroapă pe Dorin Cocoș: A fost implicat într-o afacere ilegală

cocos.udrea_

Traian Băsescu îl face praf pe Dorin Cocoș. Fostul soț al protejatei sale se află în arest preventiv pentru implicare în Dosarul Microsoft. Președintele dă deja verdictul: Cocoș e implicat în afaceri ilegale.

”Eu nu îl apăr pe Dorin Cocoș, ci aduc argumente în favoarea Elenei Udrea. Eu am urmărit, după divorț, să văd cum s-a făcut partajul. Se spunea in spatiul public unde sunt cei 9 mil dolari si cum poate fosta lui sotie sa spuna ca nu stie. E o minciuna, nimeni nu spune ca numai Cocos a luat 9 mil, ceea ce eu stiu e ca cea mai mare parte sunt blocati de statul roman intr-un cont din Elvetia

Al doilea lucru a fost legat de creditul luat de Cocos de la Dinu Pescariu de jumatate milion dolari, legea o obliga pe Elena Udrea sa treaca creditul in declaratie.
M-am uitat atent ce s-a intamplat dupa partaj. Daca jumatate din suma ramanea pe declaratia Elenei Udrea ar fi trebuit sa fie intrebata de ce acesti bani suspecti au ramas la ea, daca a afost creditul lui Cocos. Dar creditul a plecat odata cu despartirea lor
Faptul ca s-a jucat foarte mult pe ideea ca Udrea si-a cumparat genti din acesti bani a fost un atac nejustificat.
E clar ca Dorin Cocos a fost implicat intr-o afacere ilegala. Nu-l condamn eu, dar va trebui sa raspunda in fata legii. Eu nu l-am aparat pe Dorin Cocos, am aparat-o pe Elena Udrea.”, a declarat Băsescu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.