Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl SPULBERĂ pe Liviu Dragnea: 'I-am dat destui bani. E unsuros, e limitat'

basescu dragnea

Traian Băsescu a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Liviu Dragnea. Foști colegi de partid în PD, Dragnea și Băsescu sunt, acum, colegi în Parlament. În timp ce fostul președinte al României a ajuns senator, Dragnea e șeful deputaților. Băsescu a dezvăluit câteva detalii din trecutul lui Dragnea, cel care l-a convins să-i dea bani, pentru județul Teleorman, pe cand era ministru al Transporturilor.

Băsescu spune că informațiile apărute în presă și preluate de DNA pentru deschiderea unui dosar penal in rem despre eventualele afaceri ale lui Dragnea sunt adevărate.

Citește și: Veste proastă pentru bugetari! Ce ordonanță pregătește Guvernul Tudose

”Urmăresc evoluţia dezbaterii publice şi ea a devenit mai consistentă după ce a apărut acea notă atribuită serviciului de informaţii al Ministerului de Interne şi a fost procesată de Rise Project, şi au adăugat şi din investigaţiile lor. Punctul meu de vedere este că acea notă este reală, oricât ar încerca doamna ministru Dan să spună 'nu ştiu', 'n-am găsit-o'. Problema este cât de reale sunt faptele relatate. Eu vă garantez că este o notă reală, problema este cât de reale sunt faptele descrise în notă şi de ce ridică acest semn de întrebare. Pentru că, la rându-mi, târăsc după mine povestea Flotei, deşi nimeni n-a reuşit să arate o singură aprobare semnată de mine pentru vânzarea unei singure nave. Deci, plecând de la propria mea experienţă, pun un semn de întrebare şi pe această poveste. Cât a fost prefect, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean, indiferent dacă a fost la PD sau la PSD, era cel mai insistent personaj politic care se bătea să aloce bani din fondul special al drumurilor pentru Teleorman. Şi i-am dat destui bani la vremea respectivă, când eram ministrul Transporturilor. Venea cu argumente, spunea că e sărac județul.

Citește și: Cioloș e pe val! Platforma România 100 anunță o mișcare bombă

PSD îl consideră o eminență cenușie, dar e limitat. El e, însă, viclean și îi păcălește. Unii cred că e inteligent, dar nu e. E lipicios, unsuros chiar, când are interese. Dragnea a fost un baronaş al PD-ului. A avut calități să fie un baronaș încă de mic. Acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic pentru toată lumea.Dacă vreţi să-l vedeţi pe Dragnea cel adevărat, priviţi momentul când ţopăia Geoană cu 'Mihaela, dragostea mea': în spate veţi vedea un Dragnea trist, care ştia că a pierdut alegerile, dar nu i-a spus, l-a lăsat să se facă de râs până la capăt. Ăsta e omul, deci e viclean. Aduceţi-vă aminte că Ponta, care era purtătorul de cuvânt al lui Geoană în campanie, nu apare în poza aia. Şi Ponta şi Dragnea ştiau că Geoană a pierdut alegerile. A fost un baronaş al PD (...) A avut calităţi să fie un baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic tuturor şi să-i execute pe măsură ce i-a prins.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.