Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu în conducerea PNL? Ce spune Vasile Blaga

blaga

În ultima perioadă, în spaţiul public s-a vehiculat posibilitatea ca Traian Băsescu, odată plecat de la Cotroceni, să ajungă în conducerea PNL. Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL prevede că foştii preşedinţi ai celor două partide au un loc asigurat în conducerea noului partid.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, co-preşedinte PNL, a declarat, sâmbătă, că nu crede într-o revenire a lui Traian Băsescu în fostul partid pe care l-a condus sau în noul PNL, având în vedere că anterior şi-a anunţat public despărţirea de PDL.

"Uneori şi oamenii maturi mai spun lucruri trăznite. Am discutat cu un coleg de-al meu lucrurile acestea şi ieri la Galaţi. Evident, în Statutele, şi cel vechi al PDL şi cel vechi al PNL şi cel de acum, există această prevedere statutară, cred că este la toate partidele politice din România, că preşedinţii în funcţie dacă sunt membri de partid pot reveni în conducerea partidului. Nu va fi cazul domnului preşedinte Traian Băsescu pentru că dânsul şi-a exprimat destul de clar opţiunea, foarte clar şi-a exprimat: adio PDL! Aşa e viaţa", a afirmat preşedintele PDL la finalul Colegiului Director al partidului, întrebat dacă există posibilitatea ca preşedintele Traian Băsescu să revină în PDL sau în noul PNL la terminarea mandatului de şef al statului.

Vasile Blaga a adăugat, întrebat ce se va întâmpla dacă actualul şef al statului va depune o cerere referitoare la revenirea în PDL: "Îl vedeţi dumneavoastră pe domnul preşedinte Traian Băsescu făcând o astfel de cerere ?". "Şi eu nu văd ce organizaţie l-ar primi", a completat preşedintele PDL, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.