Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu intră la rupere în SRI: Ce spune despre serviciile secrete și implicarea DNA

basescu-sri

SRI a dezvăluit că a informat atât Administrația Prezidențială, în mandatul lui Traian Băsescu, cât și Guvernul, în mandatul lui Victor Ponta despre ceea ce se întâmplă cu dezinfectanții diluați din spitale. Ponta a spus că el nu a primit niciodată astfel de rapoarte. Traian Băsescu afirmă același lucru și cere desecretizarea rapoartelor trimise de SRI. Fostul președinte spune că și DNA ar fi implicată, dacă SRI are dreptate și a trimis astfel de acte, pentru că informările ar fi ajuns și la procurori în cazul în care SRI a făcut ceea ce spune

”Revin. La ce bun secretizarea informărilor către Președintele României?

Urmare a poziției Președintelui Iohannis, mă văd nevoit să revin în solicitarea mea ca SRI să desecretizeze informările pe care le-a transmis la Președinție cu privire la firmele domnului Condrea sau alte firme, românești sau străine, care falsificau dezinfectanții utilizați în spitale.

Citește și: China le interzice femeilor să se filmeze când mănâncă banane: Care e motivul / VIDEO

Recunosc faptul că nu-mi aduc aminte să fi citit astfel de informații deși fac eforturi supraomenești de memorie.

Menținerea secretizării acestor documente este deja inutilă, avînd în vedere că, în momentul de față, în spațiul public, circulă mult mai multe informații decît cele care puteau fi cuprinse în documentele SRI. Este clar că, dacă SRI a sesizat aspecte de falsificare a substanțelor, acestea au fost transmise și DNA. Sunt convins că asupra falsificărilor de dezinfectanți a fost sesizat inclusiv spitalul SRI.

Deconspirarea surselor de informații nu este posibilă, pentru că acestea nu sunt niciodată menționate în documentele ce sunt destinate Președintelui României.

Citește și: Au fost filmați când făceau sex în parcare / VIDEO 18+

În aceste condiții, nu cred că se mai justifică secretizarea informărilor transmise în ultimii 5 ani către președinții României legat de falsificarea dezinfectanților.”, e mesajul lui Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.