Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îşi încalcă o promisiune în ultima zi de mandat

Traian Băsescu se află în ultimele 24 de ore ale mandatului său de preşedinte. Pe 11 mai 2014, aflat la un eveniment al Fundaţiei Mişcarea Populară de la Timişoara, preşedintele a promis că îşi va petrece ultima zi de mandat la Sânnicolau Mare, oraşul în care şi-a anunţat candidatura pentru al doilea mandat.

Vorbind despre o întâlnire pe care a avut-o cu primarul oraşului Sânnicolau Mare, Traian Băsescu declara de pe scena de la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timişoara: "I-am promis că ultima zi de mandat, când îmi voi încheia, acolo o voi face."

Băsescu a revenit în cel mai vestic oraş al României în luna septembrie, la Zilele Oraşului Sânnicolau Mare, însă promisiunea că îşi va încheia mandatul acolo se pare că va rămâne neonorată. Primarul Dănuţ Groza a declarat, pentru stiripesurse.ro, că preşedintele nu şi-a anunţat o vizită la Sânnicolau Mare în aceste zile. "Aşa a zis (că va vizita Sânnicolau Mare în ultima zi de mandat - n.r.), dar noi am fost bucuroşi că a fost în septembrie. Ne-am bucura dacă ne-ar face o surpriză", a declarat primarul Dănuţ Groza, cel care a devenit joi secretar general al filialei PDL Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.