Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, KGB-ist...sau povești de adormit 'boborul'

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține într-un editorial că fostul președinte Traian Băsescu a fost deconspirat și că se confirmă faptul că acesta a făcut parte din serviciul secret sovietic KGB. Sorin Roșca Stănescu a susținut aceste lucruri în editorialul său publicat pe Corect News.

Inevitabilul s-a intamplat. Tot ceea ce am scris si am spus despre Traian Basescu s-a confirmat. Din cele mai oficiale surse. Serviciul secret olandez l-a deconspirat. Fostul presedinte al Romaniei a fost, pe rand, turnator al Securitatii, apoi ofiter de informatii al Directiei de Informatii Externe si a sfarsit, exact asa cum am scris ani in sir, prin a fi racolat, la Anvers, de catre spionajul sovietic. Din 2004, i-a servit pe americani. Care, o vreme, l-au rasplatit. Iar astazi l-au lasat din mana”, scrie Sorin Roșca Stănescu.

Însă, jurnalistul citează un document al serviciilor secrete olandeze care nu este prezentat. Sursa informațiilor lui SRS este siteul lui Ion Coja. Pe blogul lui Coja se afirmă că e-mailul provine de la un anume Traian Sbarcea, care a transmis lui Ion Coja un text nesemnat.  Textul a apărut în 7 mai 2016.

Ion Coja este scriitor și militant politic ultranaționalist. A fost secretar PCR al Universității București. A fost ales senator în legislatura 1992-1996, pe listele partidului PDAR în județul Constanța.

Ion Coja neagă Holocaustul petrecut pe teritoriul României și susține teza originii evreiești a președinților României Ion Iliescu,Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.