Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu l-a reprimit în partid pe politicianul iubăreț: Vrea să-l facă primar

Preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă că el este validat de către partid să fie candidatul formaţiunii pentru primăria municipiului reşedinţă, dar ia foarte mult în calcul şi candidatura lui Marius Crăcea, acesta fiind repus în toate funcţiile avute în cadrul organizaţiei municipale.

Vezi şi: Decizie surpriza in MP privindu-l pe 'iubaretul' Cracea

'În urma întâlnirii la nivel central în cadrul Mişcării Populare de sâmbătă, 16 ianuarie, eu am fost validat de către partid să fiu candidatul Mişcării Populare la Primăria municipiului Giurgiu, dar iau foarte mult în calcul şi candidatura domnului Crăcea, eu o să mă retrag şi o să candideze el pentru că evenimentul Marius Crăcea a fost un eveniment major, a stârnit ambiţii şi invidii din partea adversarilor politici, a creat cea mai mare vibraţie naţională în partidul Mişcarea Populară după preluarea partidului de către Traian Băsescu în funcţie de preşedinte. Nu spun că a creat o vibraţie mai mult decât aceea, dar este a doua vibraţie pe care a creat-o în partid. Chiar şi babele surde au ajuns să afle de Mişcarea Populară', a declarat Ionel Dinu.

Vezi şi: Politicianul care caută iubită primeşte oferte de la consultanţi: 'Îl fac primar!'

El susţine că l-a apărat pe Marius Crăcea în faţa colegilor de partid la nivel naţional şi chiar atunci când a vorbit de excluderea lui într- o emisiune televizată a făcut-o pentru a-l scoate din 'mâna şacalilor'. 'Nu a hărţuit pe nimeni, nu a violat pe nimeni şi nu este un psihopat, este un om normal care merge pe stradă drept, cu studii, cu licenţă şi trei masterate. Eu nu am ştiut ce va spune, dar ştiam că va veni cu un lucru care va zgudui România. Cum credeaţi că pot să îl scot din mâna şacalilor când în presă au început să muşte din el!? Eu ce trebuia să fac? Era normal şi firesc să îi dau excluderea din partid. Când l-am exclus din partid presa şi l-a asumat, a devenit victimă şi a început să îl laude. Acum el a fost repus în toate funcţiile avute, Traian Băsescu mi-a trimis sms: 'Marius Crăcea să îşi continue activitatea la Giurgiu' ... Dar nu mai vrem să creăm evenimente de genul ăsta pentru că altfel s-ar putea să cădem în penibil', a mai spus Ionel Dinu. La conferinţa de presă a Mişcării Populare Giurgiu a fost prezent şi Marius Crăcea, care a stat în sală alături de jurnalişti, el precizând că astăzi nu răspunde întrebărilor presei.

Vezi şi: JENANT! Un lider MP îşi caută iubită. Anunţul, făcut într-o conferinţă de presă - VIDEO

Marius Crăcea, lider interimar al organizaţiei municipale Giurgiu a MP, a devenit un subiect pentru presă în ultimele săptămâni după ce a anunţat public că îşi caută o iubită pentru că trebuie să se pregătească pentru situaţia în care va deveni candidat în alegerile locale, spun cei de la Agerpres.

Vezi şi: Celebrul ”Vreau o iubită” de la Mișcarea Populară a ales o jurnalistă de la Realitatea TV / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.