Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, mesaj pentru cei din PMP: 'Nu scoatem un regulament perfect'

basescu parlament

Regulamentul intern al PMP nu o să fie o lucrare perfectă, dar este necesar ca acesta să fie elaborat înaintea alegerilor din partid, a declarat vineri preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu.

"O să facem astăzi şi analiza pe organizaţii a alegerilor şi ceea ce deja aţi început discuţiile şi aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o să fie o lucrare perfectă. Uitaţi-vă la legi, stăm aici, în Parlament, câteva sute de oameni şi unele ies tot proaste şi în aplicarea lor apare nevoia modificărilor - vezi Codul penal, spre exemplu, ca să fim cu cel mai la zi document legislativ. Aşa că nu o să scoatem astăzi un regulament perfect, este cert însă că este foarte bine ca acest regulament să existe şi premergător alegerilor care vor fi declanşate în toate organizaţiile, urmând să ne întâlnim pe urmă în congres, în aşa fel încât să definitivăm preşedinţii de organizaţii fără să mai stăm cu interimate de care avem destul de multe, de altfel", a spus Traian Băsescu, vineri, la începutul şedinţei Colegiului Naţional al PMP, scrie agerpres.ro.

Citește și: A fost conceput CHIPUL ADEVĂRAT al Iisus Hristos! Imaginile care ZGUDUIE creștinătatea

El a transmis un mesaj membrilor partidului prezenţi la reuniune, exprimându-şi speranţa că la alegerile parlamentare viitoare PMP va înregistra un scor mai bun. "Altfel, suntem în Parlament. Să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun", a spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.