Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu o acuză pe Sorina Matei că ar fi ofițer acoperit! Reacția jurnalistei

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa jurnalistei Sorina Matei! Băsescu i-a transmis că ”poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina”. Concret, în emisiunea în care Robert Turcescu a recunoscut că a fost ofițer acoperit, i-a cerut Sorinei Matei să îl urmeze și să recunoască, lăsând de înțeles că și ea ar fi agent sub acoperire. Chiar de atunci Matei a spus că nu are ce să recunoască.

Joi seara, Sorina Matei a raspuns atacului lui Traian Basescu. Sorina Matei a afirmat ca "Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de coruptie. Nu fac parte, nu am nicio legatura cu vreun serviciu special."
Sorina Matei a mai precizat ca s-a intalnit cu Traian Basescu dupa emisiunea la care acesta a fost invitat, incepand cu ora 20:00, si ca a avut o discute cu seful statului.
Băsescu a făcut acuzațiile la adresa Sorinei Matei pentru că aceasta, potrivit președintelui, ar fi avut un tratament special pentru Elena Udrea. ”Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina.”, a spus Băsescu.
Mai jos aveti videoclipul la care face referire Traian Băsescu:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.