Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu o contrazice pe Elena Udrea. Atac la Mona Pivniceru

basescu-nasul.tv

Elena Udrea afirma că în timpul negocierilor din 2012 pe tema procurorilor, ea personal s-a dus la Victor Ponta pentru a negocia numirea Laurei Codruța Kovesi la DNA. Traian Băsescu susține, însă, că el nu a trimis-o niciodată pe Elena Udrea să negocieze în numele său.

”Nu am trimis-o niciodată pe doamna Udrea să negocieze cu domnul Ponta. Dacă domnul Ponta a chemat-o, să spună el”, a spus Traian Băsescu, la Adevărul Live.

”În mod categoric a fost o negociere între mine şi premier. Am ţinut foarte mult la numirea de la DNA, el de la Parchetul General. Eu m-am mulţumit cu DNA, el cu Parchetul General. Nu poţi să obţii tot într-o astfel de conjunctură şi fiecare avea capacitate de blocaj. Era şi o criză în Parchete, toţi erau interimari. Era o criză în sitem şi trebuia să-i dăm o rezolvare. Greu, uşor, a durat vreo trei săptămâni”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a ținut să explice că ministrul Justiției de la vremea respectivă, Mona Pivniceru, actual judecător la CCR, era mult mai inflexibilă decât Victor Ponta.

”Doamna Pivniceru, spre exemplu, cu care am început negocierile, a fost mult mai inflexibilă decât domnul Ponta. Am găsit o soluţie până la urmă”, a mai adăugat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.