Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu o face KO pe Kovesi și pe șefa CSM: 'A fost un atentat la viaţă'

www.jurnalisti.ro
Băsescu Kovesi

Fostul preşedinte, Traian Băsescu lansează o serie de acuzaţii fără precedent la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Băsescu s-a înfuriat după ce judecătorii au decis să desfiinţeze pur şi simplu rechizitoriul procurorilor din ultimul dosar ANRP şi să îl respingă. Nici Mariana Ghena, actuala şefă a CSM nu a scăpat de acuzaţiile extrem de grave ale actualului senator. Înainte de a ajune la Consiliul Superior al Magistraturii, Ghena a fost judecătoare în acest dosar.

Citeşte şi: Coaliţia de guvernare s-ar putea schimba: Ce a anunţat Călin Popescu Tăriceanu

"Dosarul ANRP a fost restituit pentru că se contrazic procurorii. Sunt neconcordanţe grosolane. E o înscenare ordinară. Ei nu se cunoşteau unii cu alţii, nu aveau cum să se înţeleagă între ei. Eram cu soţia atunci când a fost arestată preventiv Crinuţa Dumitrean. M-a întrebat soţia ce inimă are judecătorul care a băgat în arest o femeie însărcinată în luna a opta. Putea să o lase în arest la domiciliu. I-am spus soţiei că e o femeie, Mariana Ghena. A fost un atentat la viaţă, la viaţa acelui copil nenăscut. Barbarismul punerii în arest preventiv a unei femei în luna a opta. A fost un dosar falsificat sub semnătura doamnei Kovesi. E atât de prost rechizitoriul că a fost respins definitiv. Aici arătăm câinoşenia lor. O bagi gravidă într-un arest cu WC turcesc. E o acţiune de tip mafiot a DNA în multe cazuri. Aici e o urâţenie sufletească şi la Ghena, şi la şefa DNA. Ce urâţenie sufletească.", a tunat Băsescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Şi asta nu e tot. Băsescu a făcut dezvăluiri şi despre procurorii DNA Braşov. "Ştiţi cum e aia cu 600 de mii de euro ai lui Oltean e ca aia cu geanta lui Udrea, dar ăla nu ştia ce valută e pentru că nu a văzut ce era în geantă. Şi procurorii de la Braşov au un statut special. Celor din Dosarul Murfatlar li s-a cerut să îi dea pe Băsescu şi Udrea.", a spus Băsescu.

Citește și: IMAGINI din camera în care Kim Kardashian a fost jefuită: Ce au arătat anchetatorii

În final, Băsescu a lansat un nou atac la adresa lui Kovesi. "Sper ca Laura Codruţa Kovesi să răspundă mai devreme sau mai târziu pentru ce a făcut. Azi, Sutiman care îşi băga sarmale cu degetul în gură. Suntem aici pentru că oamenii politici sunt vulnerabili pentru cum s-au finanţat campaniile electrale aşa cum a fost şi cea din 2014. Se va ajunge şi la ea în curând. Oamenii politici stau pitiţi pe sub băncile parlamentului. Responsabilitatea e a coaliţiei majoritare.", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.