Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu povestește un EPISOD care-i poate ÎNCHEIA cariera lui Dacian Cioloș

basescu ciolos

Traian Băsescu a făcut o dezvăluire ce i-ar putea încheia cariera politică a lui Dacian Cioloș. Băsescu a relatat o discuție cu Jean Claude Juncker, când l-a propus pe Cioloș pentru un nou mandat de comisar european. Conform celor spuse de Băsescu, Cioloș era gata să treacă la socialiști doar ca să primească un nou mandat de comisar.

”Cioloș vrea să fie în tabăra câștigătoare, fără să riște. Nu o să-l uit cât o să trăiesc. Eu l-am susținut când s-a făcut actuala Comisie Europeană, voiam Agricultura încă un mandat. Eu l-am susţinut, eram preşedinte când s-a făcut actuala Comisie Europeană cu Jean Claude Juncker, pentru un mandat la agricultură. Aproape mă înţelesesem cu Juncker, ori pentru agricultură, ori pentru dezvoltare regională. (...) Îl sun pe Jean Claude, că se apropia încheierea Comisiei. Jean Claude Juncker fiind un PPE-ist înrăit îmi zice: Păi, Cioloş a venit la mine să-mi spună că dacă se dă portofoliul agriculturii la socialişti, el trece la socialişti. Ăsta-i Cioloş acum, ăsta e caracterul omului onest. (...) Dovadă, acum guvernează cu liberalii, dar şeful său de cabinet, mâna lui dreaptă ca şi consilier este din PSD. Deci, Cioloş a pus întotdeauna ouăle peste tot cu o şmecherie şi o viclenie incredibilă. Omul onest, acelaşi om onest l-a ţinut pe Tobă (...), îl ţine pe şmecherul ăla de la energie.

El era independent, dar era susținut de PPE. E de o viclenie incredibilă, pozează în omul onest. El își pune ouăle în toate coșurile.” a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

Fostul președinte critică și platforma lansată de Cioloș, o platformă pe care el spune că o va propune partidelor politice.

”Nu am văzut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea să fie prim-ministru. Ce face cu educația, cu sănătatea și sistemul medical, cu natalitatea? Eu asta așteptam să îmi spună. România se scufundă în următorii 20 de ani. E o platformă demagogică, fără resurse. Cioloș, ai puțin respect pentru cei care au trecut țara prin criză, că nu au trecut-o cei de la Bruxelles!

El joacă la două capete. Când lumea se va prinde, se va termina cu el.”, a punctat Băsescu.

Potrivit liderul PMP, "Dacian Cioloş nu joacă piesa în care l-a pus preşedintele Iohannis şi doamna Gorghiu şi liberalii, ci joacă piesa lui". "E scrisă de el şi după mine joacă la câştigător: să vedem cine e câştigător", a adăugat Băsescu.

Citește și: Provincia cu cei mai mulți miliardari își deschide punct de reprezentare în România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.