Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu pune iar gaz pe foc în cazul enigmei tragediei din clubul Colectiv: Mi-e teamă

incendiu colectiv

Traian Băsescu a fost primul politician cu greutate care a pus la îndoială scenariul unui accident în cazul tragediei de la clubul Colectiv, în urma căreia au murit 63 de oameni. Băsescu a spus că e foarte ciudat ce s-a întâmplat în club și nu a exclus ca focul să fi fost pus. Fostul președinte se declară, în continuare, contrariat de o expertiză făcută de Universitatea Politehnică și spune că așteaptă rezultatul analizelor de la Petroșani.

Citește și: Transfer surpriză în partidul lui Traian Băsescu: Ce ”vedetă” a lăsat UNPR pentru MP

”Ca fost expert al Ministerului Justiţiei, vreau să spun că ştiu ce înseamnă procedurile unei expertize. Una este o expertiză, când spune Parchetul că vrea o expertiză pentru reparaţiile Capitalei... Acolo îţi trebuie doi ani. Pentru ce s-a întâmplat recent, timpul este mult mai scurt. Noi ne pregătim de un moment de controversă, pentru că doamna Andronescu a anunţat o compoziţie a gazelor… Medicii au făcut nişte declaraţii… Este crucial ca această expertiză să confirme că temperaturile erau atât de ridicate încât îţi ardeau plămânii şi că era o anume compoziţie a gazelor în care apăreau cianurile...

Citește și: Traian Băsescu, pont ȘOCANT pentru DNA

Mie mi-e teamă de controverse şi de nesuprapunerea a ceea ce s-a ştiut după dramă şi ceea ce au spus experţii. Nu vreau să fac nicio sugestie. Eu sunt îngrijorat de ceea ce am văzut. Nu cred într-o înscenare acolo. Cred că a fost un incendiu. Nu cred nici în declaraţiile acelui palavragiu de colonel de la Guvern care spune că ştie el… Nu cred că cineva putea gândi criminal.”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: ȘOCANT Tinere din Germania, violate la piscină de către imigranți / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.