Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu pune punctul pe 'i' în cazul tandemului Kovesi - Coldea

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre Laura Codruța Koveși și Florian Coldea, precizând că aceștia formează un ”tandem nepotrivit”.

”Sunt doi oameni pe care, recunosc, eu i-am promovat pentru că am vrut să aduc oameni noi, să am certitudinea că nu sunt alterați de vechiul sistem. Codruța Kovesi și Coldea sunt doi oameni care nu au înțeles că astfel de funcții au o limită. După mine, Codruța nu mai trebuia să-și ia al doilea mandat la DNA după ce a fost de două ori procuror general, o dată procuror șef DNA. Îți ajunge femeie, du-te cu Dumnezeu! Dar s-au îndrăgostit de putere atât de mult...

Ancheta privind RECTIFICAREA bugetului pe 2016, la mâna Parlamentului

Iar Coldea, lui nu i-a dat Dumnezeu o ocazie ca la mine, când a fugit Omar Hayssam și am putut să-i schimb pe toți, și se alege cu o compromitere. Deci boala asta a puterii îi costă. În plus, au făcut și multe prostii în 2015 și 2016. Au forțat nota, au vrut spectacol, dosare subțiri și spaimă în procurori și în judecători să fie condamnați oameni împotriva cărora nu s-au găsit probe concludente. Sunt responsabili de ce li se întâmplă, cu abuzurile pe care le-au făcut în 2015 și 2016. Îmi spun o părere”, a declarat Băsescu, la B1 Tv.

Gabriela Firea a dezvăluit cât au cheltuit primăriile de sector cu deszăpezirea

Acesta a precizat și că nu știa despre relația pe care Kovesi o avea cu PSD.

”Nu le știu pe toate. Spre exemplu, habar n-am avut că era o relație strânsă cu PSD a Codruței Kovesi, din 2015, prin Ghiță, Ponta, etc.

După părerea mea, dacă e adevătrat ce spune Ghiță, m-au mințit. Ei aveau o relație subterană și cu Ponta, și cu Ghiță și mie îmi treceau drept exponenții epocii mele”, a declarat fostul președinte.

”Statul s-a debalansat datorită brutalității celor doi, Coldea și Koveși, datorită și abuzurilor celor doi, de la Rarica, la reacția de după declarația Elenei Udrea. Ei au făcut un tandem nepotrivit”, a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.