Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, reacție dură față de Ponta la varianta închiderii granițelor

ponta basescu

Traian Băsescu a reactionat sambata seara la posibilitatea inchiderii granitelor Romaniei in fata refugiatilor, anunt facut  de premierul bulgar Boiko Borisov dupa o intalnire cu Victor Ponta.

"Președintele va avea un punct de vedere, dar nu știu cât e de corelat cu declarația premierului Ponta. Premierul Ponta nu putea să angajeze România fără un mandat de la Iohannis.  Premierul nu poate merge câine sur la vânătoare și se întâlnește cu premierul Bulgariei și al Serbiei și ia niște decizii pe care președintele le află din presă. Acolo trebuia să meargă cu un mandat. Ponta zburda cum poate România poate să preia refugiați, oricât ar fi nevoie", a spus Basescu la B1TV.

Fostul președinte a subliniat că "frontierele nu sunt pomeni electorale, nu se joacă nici premierul de capul lui. Problema e dacă a avut mandatul președintelui pentru poziția exprimată. Nu spun că e bună sau rea. Ce spun acum e că poziția nu e corectă. E într-o coliziune formidabilă cu veselia și relaxarea cu care au acceptat cotele".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.