Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a înrudit peste Prut: Are două 'surioare' în Basarabia / VIDEO ŞI FOTO

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, s-a înrudit peste Prut. Nu! Nu este nicio glumă! Actualul şef al PMP are două "surioare" în Basarabia. De unde a pornit totul?

Președintele PMP Traian Băsescu are, începând de vineri, două "surioare" - Valeria și Veronica - din Republica Moldova. Băsescu s-a întâlnit vineri, la sediul PMP, cu aproximativ 50 de tineri, veniți de la Chișinău, care fac parte dintr-o campanie ce presupune înfrățirea a 100.000 de basarabeni cu 100.000 de români, numită Platforma unionistă Acțiunea 2012. Adolescenții i-au oferit lui Traian Băsescu un tricou pe care scrie "Unirea, obiectiv național" și o brățară cu tricolorul.

Citește și: S-au călcat în picioare pentru a intra în McDonald’s‎: Imagini INCREDIBILE

Două dintre fetele prezente la întâlnire — Valeria și Veronica — i-au spus președintelui PMP că de vineri ele sunt "surioarele lui de peste Prut". "Odată ne-ați spus că unirea o să se înfăptuiască atunci când noi o să o cerem. Noi, pe tot parcursul acestei veri, în număr de 100.000 de basarabeni trecem Prutul, ne vizităm țara și ulterior cerem unirea. Deci ce facem?", l-a întrebat Valeria pe fostul șef al statului.

Citește și: Iată cât de importantă e ora la care mănânci: Efectele sunt vitale

"O să o facem! Vă trebuie un vot în Parlamentul de la Chișinău, că la București îl obțineți în 24 de ore, un vot în Parlamentul de la Chișinău sau un referendum, dar cum referendumul am văzut ce iese cu el în Marea Britanie, mai bine un vot responsabil în Parlament. Eu sunt unul dintre cetățenii care are cetățenie de la frontiera de vest până la Nistru și puțin dincolo", a afirmat Traian Băsescu, conform RTV.

Citește și: REVOLUȚIE în medicină: A fost inventat lipiciul chirurgical

 

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.