Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a sucit: Anunțul făcut de Claudiu Manda / VIDEO

basescu nebun

Traian Băsescu s-a sucit și nu se mai duce la Comosia SRI! Cel puțin, nu joi, așa cum promisese. Băsescu, senator PMP, doreşte să fie audiat la Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI, pentru a lămuri o serie de aspecte, a declarat marţi preşedintele acestui for, Claudiu Manda.

"Am avut o vizită la comisie din partea dlui Traian Băsescu. Domnia sa a venit şi-a spus că doreşte să vină la Comisia de control al activităţii SRI, că sunt aspecte pe care doreşte să le lămurim în cadrul comisiei, însă ne-a rugat să fim de acord ca domnia sa să mai aştepte o perioadă şi să stabilim de comun acord o zi în care să vină, spunând că din experienţa domniei sale încă vor mai fi lucruri care vor fi prezentate comisiei. A făcut referire inclusiv la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009, dar spunea că sunt şi vor fi elemente în plus care vor mai apărea în atenţia comisiei şi pe care doreşte să le lămurească la venirea domniei sale", a precizat Manda.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

El a menţionat că parlamentarii comisiei se reunesc din nou miercuri, de la ora 10,00, pentru a parcurge partea de corespondenţă neterminată cu SRI. Tot miercuri, de la ora 14,00, va fi audiat omul de afaceri Adrian Sârbu. "Am avut o discuţie astăzi cu dl Andronic. Mi-a transmis că are o problemă de sănătate şi să fiu de acord cu audierea domniei sale pentru o dată ulterioară săptămâna viitoare, în funcţie de programul comisiei", a arătat Manda.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.