Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: 'Să ne spună Kovesi dacă a fost la Ghiţă acasă, la Ploieşti'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu fuziune PMP

Traian Băsescu îşi continuă războiul total cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. După ce Sebastian Ghiţă a spus că a ajutat-o pe Kovesi să scape de acuzaţiile de plagiat la lucrarea de doctorat, toate o iau razna. Traian Băsescu face noi dezvăluiri despre şefa DNA şi a somat-o public să recunoască relaţia cu şeful de la RTV. Mai mult, Băsescu dezvăluie lucruri neştiute despre Kovesi şi Sebastian Ghiţă. Băsescu spune că şefa DNA a fost la Sebastian Ghiţă acasă şi că a participat la sărbători de familie.

"Ma aştept ca inculpatul tupeist Sebastian Ghiţă şi plagiatorul Victor Viorel Ponta ,care si-au permits să spuna ca eu am fost seful Codrutei Kovesi sa primeasca o replica pe masura tupeului lor.

Mi-a plăcut răspunsul dat ieri de Laura Codruţa Koveşi, citez “nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă“. Răspuns ferm şi fără echivoc, specific unui înalt magistrat cu onoare.

Cu toate acestea în spaţiul public circulă două poveşti care trebuie să primească un răspuns la fel de ferm şi menţionez pe scurt poveştile :

1.Laura Codruţa Koveşi, în calitate de Procuror General, a apelat la inculpatul Sebastian Ghiţă pentru realizarea unui raport tehhnic favorabil cu privire la propria-i lucrare de doctorat.

2.În perioada 2011 - 2014 cînd îndeplinise şi îndeplinea succesiv funcţiile de Procuror General şi Procuror Şef DNA, Laura Codruţa Koveşi îl vizita relativ frecvent pe inculpatul Sebastian Ghiţă la domiciliul său din Ploieşti, participând la evenimente şi sărbători de familie (in acea perioadăa Sebastian Ghiţă era inculpat in dosarul Tracia – Asesoft).

Cu certitudine, cele două poveşti,sper eu fabricate şi care circulă în spaţiul public au ca obiectiv erodarea credibilităţii şefei DNA. În acelaşi timp, sunt convins că aceste poveşti publice nu vor putea deturna cursul dosarelor penale facute corect de procurori, pentru că DNA este o instituţie şi nu un singur om.

Cred că toţi cei care au investit şi investesc încredere în Laura Codruţa Koveşi au nevoie de un răspuns public ferm al acesteia.

Sper din tot sufletul ca la sfirşitul acestei întimplari publice, cel incoronat cu titlul de mincinos sa fie Sebastian Ghiţă .", a tunat Băsescu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.