Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu sare în apărarea Elenei Udrea și o atacă pe Kovesi: 'Dacă vreți, mă autodenunț'

Traian Basescu audiat la ICCJ

Elena Udrea a declarat revoltată marți seară la TVR 1 că „este singurul ministru din guvernul Boc care trebuie să răspundă de tot ceea ce se presupune de către procurorii DNA că s-ar fi întâmplat. Şi că din toate campaniile electorale procurorii s-au luat de un singur pasaj unde se vorbeşte despre 300.000 de euro, plăţi pentru nişte panouri publicitare dar care nici nu au fost pentru preşedintele Traian Băsescu, ci pentru campania 300 de parlamentari”.

Lia Olguța Vasilescu, despre scandalul discuțiilor pe WhatsApp: 'Mi-am schimbat telefonul'

În emisiune a intervenit prin telefon şi fostul preşedinte Traian Băsescu, făcând mai multe precizări. Acesta nu a ratat să o atace pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Toată evidența financiară și costurile campaniei au fost susținute de stafful de campanie al PDL. Domnu' Cristoiu, uite, mă autodenunț, dacă vreți. Au fost oameni care au venit la mine să-mi spună, `domnu președinte, vrem să contribuim și noi la campanie` și i-am spus `băiete, ia-ți drumul către Modrogan, acolo este un împuternicit financiar, depui banii la casierie. Vezi că sunt niște panouri neplătite, dar nu veni la mine`. Cred că marea majoritatea s-au dus, însă și aici sunt două categorii de oameni. Sunt oameni care spun `vreau să contribui la campanie și asta-i chitanța` și oameni care spun `vreau să contribui la campanie, spune-mi ce să plătesc, dar nu vreau să apar la sponsori`. Și ăștia sunt oamenii care se duc la toate partidele. (...) Kovesi a hotărât să o distrugă pe Elena Udrea, asta-i altă socoteală. Eu cred că Elena Udrea are o singură soluție cu Kovesi, să facă vreo 120 de kilograme și atunci o iartă”, a declarat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.