Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu se bagă între Donald Trump și Klaus Iohannis: Ce GREȘELI a făcut președintele

Inquam Photos / Octav Ganea
traian basescu pg

Traian Băsescu e de părere că întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump nu a fost una istorică, ba dimpotrivă. Fostul președinte consideră că Iohannis a comis câteva greșeli prin faptul că subiecte importante pentru România nu au fost abordate în această discuție.

”Nu a fost o vizită istorică. Am văzut slugile din propagandă. Nu e nimic nou. A fost o vizită de recunoaștere. Partea română a fost slabă, extrem de slabă, din punct de vedere al subiectelor abordate.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Această întâlnire nu a atins nicio problemă dificilă. A fost o vizită de reconfirmare a relaţiei bilaterale, nimic mai mult, nici istorică, o vizită de rutină. A fost o vizită în care România nu şi-a atins câteva obiective. (...) Nimic despre Balcanii de Vest, care sunt un butoi cu pulbere(...). Nimic despre Republica Moldova, nimic despre Turcia. A nu vorbi despre Turcia, cu care eşti riveran la Marea Neagră, cu care eşti în proximitate de securitate, cu care ai o relaţie tradiţională şi bună, este o mare eroare, mai ales că perspectiva arată că s-ar putea, la un moment dat, România să devină o alternativă pentru bazele militare din Turcia - s-ar putea. Să nu vorbeşti despre Siria - avem opt ani de când le spunem americanilor, oameni buni, vreţi să rupem Siria sau nu.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.