Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu SE IA de Iohannis și Cioloș: 'Oare ceva bun simț se poate'

basescu rtv

Traian Băsescu îi trage la răspundere pe Klaus Iohannis și Dacian Cioloș pe tema Constantin Brâncuși. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul președinte îi întreabă pe cei doi lideri ai țării unde e respectul față de marele sculptor al României. Reacția lui Traian Băsescu vine după ce Klaus Iohannis a fost surprins stând pe unul dintre "scaunele" de la Masa Tăcerii, deşi acest lucru este interzis.

Citește și: Dragnea imită modelul „Băsescu 2009”

"Brâncușienii ! Oare ceva bun simț se poate ?

Julien a reușit să-l umilească pe Brâncuși, ratând cu zâmbetul pe buze subscripția publică pentru achiziționarea lucrării “Cumințenia Pământului“. Măcar o scuză publică pentru rateu și din respect pentru opera lui Brâncuși, putea fi.

Werner n-a vrut să se lase mai prejos și s-a așezat cu fundul pe una din operele capitale ale lui Brâncuși, “Masa Tăcerii”. După ce a înțeles mârlănia, măcar un îndemn pentru copii să nu facă precum domnia sa, putea fi.

Pe oamenii aceștia, oare, nu-i învață nimeni bunul simț, adică, atunci când nu ești sigur că o susbscripție publică va reuși, nu o lansezi pentru a nu prejudicia valorii operelor artistului, respectiv faptul că pe o capodoperă nu te așezi cu fundul chaiar deacă este din piatră.", a spus Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.