Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu se ia de Putin: E un propagandist

basescu putin

Traian Băsescu a reacționat din nou după ce Vladimir Putin a amenințat, în vizita sa din Grecia, că România se află în raza de acțiune a rachetelor rusești după ce a activat scutul de la Deveselu. Băsescu spune că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuie să reacționeze mai repede la amenințările lui Putin, nu întârziat cum a făcut-o, la 5 zile după.

”Nu sunt un politician care nu are respect pentru Putin, dar acum nu pot să nu îl etichetez ca fiind propagandist. El ştie foarte bine că România nu e ameninţată că a instalat elemente ale scutului antirachetă la Deveselu. Putin ştie foarte bine că România e ameninţată că a intrat în NATO. Putin ştie foarte bine că nu pentru că s-a inaugurat scutul de la Deveselu forţele armate ale Federaţiei Ruse au vectori care pot lovi România, ci de a doua zi după ce am intrat în NATO comunităţi mari, obiective strategice sunt în raza de acţiune a armatei ruse din 2004.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.