Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu visează frumos: Ce obiective și-a trasat

Liderul MP Traian Băsescu a afirmat vineri, la Satu Mare, că primul obiectiv al formaţiunii sale este să obţină un scor bun la alegerile locale, care să permită ca la parlamentare formaţiunea să obţină cel puţin 20%.

Citește și: FMI și-a ales un nou șef: Va conduce Fondul Monetar Internațional în următorii cinci ani

"Vin alegerile locale, sunt primul nostru obiectiv: un rezultat bun, care să ne permită ca la alegerile legislative să fim un partid de 20 de procente cel puţin. Până mai acum câteva săptămâni credeam că acest obiectiv este greu de atins, cum credeam şi eu, şi îmi spunea domnul candidat de primar la Negreşti Oaş că trebuie să fim pe locul trei. Văzând evoluţiile din ultimele săptămâni, vă asigur că în mod legitim putem să ne batem să fim cel mai important partid al României pentru că uitaţi-vă ce se întâmplă. Nu ştiu dacă neapărat a fi cel mai bun partid al Românei înseamnă şi că vom avea un procentaj care să ne situeze pe locul întâi. Dar va trebui să arătăm că suntem un partid relevant, un partid de care depinde viitorul ţării, pentru că ceea ce vedeţi în viaţa de zi cu zi, în viaţa politică ne arată că practic atât PSD-ul cu aliaţii lui, UNPR şi ALDE, cât şi PNL-ul nu mai au resurse de corectitudine pentru această ţară", a afirmat Băsescu.

Candidatul MP pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare este fostul primar Horea Anderco, arestat în 2003 pentru fapte de corupţie. După mai mulţi ani de procese, Horea Anderco a câştigat în toate instanţele, fiind achitat definitiv în 2009 printr-o hotărâre a ÎCCJ, spune Agerpres.

Vezi și: Primarul unui oraș, condamnat la închisoare cu executare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.