Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu vrea REVOLUȚIE: 'Am ajuns pe fundul prăpastiei. TICĂLOŞIE'

traian berbeceanu

Scandal imens în România după ce Guvernul a dat Ordonanţele de Urgenţă pe Justiţie. Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu iese la atac. Acesta a transmis un mesaj vehement după decizia Guvernului, conform glasul-hd.ro.

Citeşte şi: PSD AMENINŢĂ cu o contramanifestaţie de amploare: 'E o presiune gigantică'

Guvernul României a comis o ticăloşie, susţine Traian Berbeceanu, într-un mesaj de revoltă faţă adoptarea ordonanţei privind modificarea Codului Penal. „România a ajuns pe fundul prăpastiei, datorită unui şir nesfârşit de abuzuri în serviciu! O infracţiune ticăloasă, perfidă, care de cele mai multe ori, generează infracţiuni chiar mai grave. Este dovedit că abuzul în serviciu se manifestă în toate institutiile, în toate structurile, la orice nivel. Este una dintre faptele penale, care ne afectează pe toţi, chiar pe cei care nici măcar nu înţeleg asta. Ticăloşii care m-au executat public au comis represiunea nedreaptă prin abuz în serviciu! Pentru abuz în serviciu, au primit şi pedepsele cele mai importante!

Citeşte şi: DEMISII în masă în Guvern: Un întreg departament A PLECAT în semn de PROTEST

Cei care i-au sprijinit pe aceştia au făcut-o prin abuz… în serviciu! Aceştia din urmă încă nu au dat socoteală, în faţa nimănui, iar începând cu noaptea trecută, , au fost scăpaţi! Modificarea nesăbuită a abuzului în serviciu putea să fie ea însăşi un abuz… în serviciu, în timp ce graţierea persoanelor care au comis acest gen de fapte, este mai mult decăt atât! Este o ticăloşie! Aşa simt eu!”, a transmis Traian Berbeceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.