Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer spectaculos de la PRU la Forța Națională

bogdan lencu

Fostul lider PRU Sector 5, Bogdan Lencu, care a devenit cunoscut la alegerile locale cu sloganul ”Albim Sectorul 5”, a devenit președinte organizației București a Partidului Forța Națională și vicepreședinte la nivel național al formațiunii. Trecerea lui Bogdan Lencu la Forța Națională este o lovitură fatală pentru PRU de vreme ce organizația PRU Sector 5 a avut cel mai bun rezultat din țară la alegerile locale dintre toate filialele PRU, iar mutarea lui Bogdan Lencu va fi urmată de treceri masive de la PRU la Forța Națională .

Vezi și: DEZVĂLUIRI din interiorul SRI: 'Florian Coldea e în concediu forțat, nu se mai întoarce'

De altfel, Lencu îi invită public și pe ceilalți colegi din PRU să i se alăture în Forța Națională: ”Consider că venirea mea în Forța Națională este un transfer politic, nicidecum o dezertare de la principiile naționaliste. Ca angajat pe calea naționalismului românesc, aderarea la Forța Națională este o mutare a cărții mele de muncă naționaliste într-un partid care reprezintă viitorul naționalismului românesc. Sunt consecvent în activitatea politică dedicată intereselor poporului român și voi lupta în continuare pentru ca România să ocupe locul pe care îl merită pe plan european și internațional. Îi invit alături de mine pe toți naționaliștii adevărați să ne regăsim în Forța Națională, singurul partid afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății unde se regăsesc toate partidele patriotice din Europa”, a declarat Bogdan Lencu, explicându-și gestul.

Cu siguranță, în urma acestui apel și a legăturilor pe care le-a avut în PRU, Bogdan Lencu va fi urmat în Forța Națională de mulți alți membri ai PRU. După alegerile locale, numeroși lideri și membri din PRU s-au înscris în Forța Națională, motivând că doresc să își continue activitatea naționalistă într-un partid afiliat la mișcarea naționalistă europeană și cu perspective de viitor.

Vezi și: DEZVĂLUIRI din interiorul SRI: 'Florian Coldea e în concediu forțat, nu se mai întoarce'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.