Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane arestate preventiv pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal

PICCJ

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile de un judecător de la Judecătoria Sectorului 4, după ce procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de aceştia, pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. "În cursul zilei de 22 februarie, inculpaţii Andrei Gabriel Dulcă, Viorel Nicolae şi Iulian Gafton au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 4, care a admis cererea şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile", informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un comunicat transmis miercuri Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 18 decembrie 2016, la ora 18,45, în timp ce se aflau în zona bd. Gheorghe Şincai din Capitală, inculpaţii Andrei Gabriel Dulcă, Iulian Gafton şi Liviu Nicolae, utilizând o bâtă de baseball, au deposedat prin violenţă persoana vătămată de două telefoane mobile, suma de 3.200 de lei, o geacă şi o şapcă. "Ulterior, aceştia, împreună cu inculpaţii Mario Ciurea, Marian Pârvu, Iulian Drăgan, Laurenţiu Covătaru, Viorel Nicolae şi alte cinci persoane, au lipsit-o de libertate în mod ilegal pe aceeaşi persoană vătămată, transportând-o cu un autoturism împotriva voinţei sale", se arată în comunicat.

Pentru Liviu Nicolae, Iulian Drăgan, Mario Ciurea şi Marian Pârvu, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru complicitate la infracţiunea de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal (faţă de aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile). Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.