Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei teroriști ai Statului Islamic au lovit din nou în Franța, la Marsilia

atentate paris atentat

Un profesor de istorie de la o şcoală evreiască din Marsilia (sudul Franţei) a fost rănit prin înjunghiere miercuri seară de trei indivizi, susţinători ai Statului Islamic, care au proferat afirmaţii antisemite, informează Reuters şi AFP citând prefectura poliţiei şi procurori.

Agresiunea, care nu i-a pus viaţa în pericol profesorului, el însuşi evreu, a avut loc în jurul orei 19.00 GMT, a precizat prefectul Laurent Nunez, care a subliniat că mijloace de poliţie foarte importante au fost desfăşurate pentru a-i prinde pe autori.

Cei trei agresori erau pe două scutere, unul dintre ei purtând un tricou cu sigla Statului Islamic l-a abordat pe profesor în stradă, a declarat procurorul din Marsilia, Brice Robin, pentru Reuters.

Un alt agresor a arătat o poză de pe telefonul său mobil cu Mohamed Merah, un militant islamist local care a ucis şapte persoane într-o serie de atacuri în sudul Franţei în 2012.

"Cei trei indivizi au proferat insulte şi ameninţări la adresa victimei şi apoi au înjunghiat-o în braţ şi picior. Ei au fost întrerupţi de sosirea unei maşini şi au fugit", a adăugat Robin, citat de Reuters, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.