Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trenurile de metrou vor circula direct pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 - Străulești, din 1 mai

Inquam Photos / Octav Ganea
inaugurare stații metrou

Trenurile de metrou vor circula direct, fără transbordare, pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 - Străulești, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex.

'Din 1 mai 2017, trenurile de metrou vor circula direct, fără transbordare, pe Magistrala 4 de metrou — tronsonul Gara de Nord 2 — Străulești. Intervalul de succedare între trenuri va fi de 11 minute, iar timpul parcurs de la Gara de Nord 2 la Străulești va fi de 16 minute, cu 4 minute mai puțin decât în prezent', se arată în document.

Potrivit acestuia, odată cu îndeplinirea tuturor normelor de siguranță și a condițiilor reglementate de transport va fi introdus un nou grafic de circulație. 'Astfel că, prin implementarea din 1 mai a.c. a noului grafic, se va diminua timpul parcurgerii distanței dintre stații, călătorii nu vor mai schimba trenul pentru a ajunge la stația Străulești, acest lucru generând creșterea gradului de confort al călătorilor', menționează Metrorex.

În prezent, pe acest tronson trenurile circulă în sistem pendulă, la circa 8 minute, cu transbordare în stația Parc Bazilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.